Intro

Klik hieronder op het eerste filmpje.

https://vimeo.com/720142778
/*! elementor – v3.6.6 – 08-06-2022 */
.elementor-heading-title{padding:0;margin:0;line-height:1}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title[class*=elementor-size-]>a{color:inherit;font-size:inherit;line-height:inherit}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-small{font-size:15px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-medium{font-size:19px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-large{font-size:29px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xl{font-size:39px}.elementor-widget-heading .elementor-heading-title.elementor-size-xxl{font-size:59px}

Nogmaals mijn 5 tips om rustig na te lezen.

Tips

  1. Actie! Ga actief aan de slag met de opdrachten en maak notities. Dit is heel belangrijk, want zo haal jij alles uit deze cursus.
  2. Volg niet alles achter elkaar, maar verspreid dit over een periode van een paar maanden. Zo heb je tussendoor tijd om het te laten bezinken. En om met opdrachten aan de slag te gaan.
  3. Kies een vast moment in de week om de cursus te volgen en zet dit in je agenda. Investeer deze tijd in jezelf. Als je tussendoor de cursus afsluit, dan blijft bewaard waar je bent gebleven.
  4. Ga op een rustige plek in huis zitten. Laat huisgenoten weten dat je niet gestoord wil worden. En bekijk het op de laptop/pc of op de mobiel.
  5. Het werkt goed als je iedere dag notities maakt. Zo kun je jouw gedachtes en idee├źn bundelen. Dit kan ook op deze site, via de knop Notities maken.

Klik op de knop Afgerond, om de de pagina te voltooien. Of klik op Volgende Les om verder te gaan. 

Je notities van iedere les blijven bewaard.