Gekke geld gewoonten en patronen

Wat zijn jouw gewoonten en patronen als het om geld gaat?

Je krijgt nu een vragenlijst met destructieve financiële gewoonten. Wees eerlijk tegen jezelf en oordeel niet over wat je voelt of ervaart. Als je gaat zien wat je doet en je patronen en gekke gewoonten gaat herkennen, dan kun je er misschien om lachen.

Let op: Sla het werkblad eerst op, voordat je deze invult. Zo blijven je antwoorden bewaard. 


Download werkblad

Je hebt achter elke gewoonte een keuze gemaakt. Kijk nu bij welke gewoonte je hebt gekozen voor Eens, en als dit er weinig zijn Neutraal

Wat zijn jouw 5 belangrijkste gewoonten als het om geld gaat? Schrijf ze in je notities.

  1. € …………………………………………………
  2. € …………………………………………………
  3. € …………………………………………………
  4. € …………………………………………………
  5. € …………………………………………………

/*! elementor – v3.6.6 – 08-06-2022 */
.elementor-widget-image{text-align:center}.elementor-widget-image a{display:inline-block}.elementor-widget-image a img[src$=”.svg”]{width:48px}.elementor-widget-image img{vertical-align:middle;display:inline-block}

Durf eerlijk te zijn
Kijk eens kritisch naar de punten die je hebt opgeschreven en bepaal dan voor je zelf, als je heel eerlijk bent, waar je mee aan de slag zou willen/kunnen. 

Kies nu eens één uit om volgende week op te pakken. Reserveer tijd in je agenda volgende week om hiermee te starten. En pak als jij er klaar voor bent weer een andere actie uit om mee aan de slag te gaan. Begin met kleine stapjes, maar begin wel.

En als je dit lastig vindt, deel dit dan eens in de live Q&A. Jouw mede cursisten of ik kunnen je vast op weg helpen met tips. Uiteraard mag je ook al kleine successen delen in de groep. 

You can do this!